Muskelbyggare från Muscletech

Muscletech’s Clear Muscle är en unik och innovativ muskelbyggare vars nyckelingrediens utgörs av BetaTOR™ – HMB i fri form!

Övriga HMB-tillskott på marknaden baseras på HMB som är bundet till kalcium. Denna nya, fria form som Clear Muscle erbjuder har en överlägset effektivare verkan, samt tack vare sitt format en otroligt god absorptionsförmåga i kroppen! Clear Muscle har en stark anabol och anti-katabol effekt, och levererar fantastiska resultat – men för det krävs riktigt, riktigt hård träning.

Clear Muscle har kallats “The most powerful musclebuilder in history” samtidigt som lovorden regnat in från testerna, som visat signifikanta ökningar i såväl styrka och prestation som vid uppbyggnad av kvalitativ muskelmassa.

• Ny och unik produkt
• Optimerar din muskeluppbyggnad, förbättrar din återhämtning samt stärker din muskelprestation
• Aminosyran HMB i fri form – effektivare än någonsin!
• Extremt god absorption
• För atleter som tränar riktigt hårt

På University of Tampa i Florida gjorde man en klinisk studie där en grupp fick BetaTOR™ (ämnet i Clear Muscle) medans den andra gruppen fick placebo. Bägge grupperna gick sedan igenom ett särskilt 12-veckors hardcore träningsprogram bestående av 3 till 5 dagar av tyngdlyftning per vecka – Resultaten var häpnadsväckande!

Smakar det så kostar det…detta är en absolut lyxprodukt, något som följaktligen avspeglas i prisbilden.