Vad kan man göra med en gödselbrunn?

I dag har jag gjort rent gödselbrunnen vid ladugården. Körde högtryckstvätt på och den blev så ren och fin. Sedan köpte jag färg och har rollat på en grundfärg. Nu återstår att jag ska skapa ett konstverk som ska pryda hela betongbrunnen. Tänkte måla en massa färgglada grönsaker, blommor och fina motiv så att det ser lite fint ut utanför Restaurangen. Jag har beställt en stor ek som kommer att levereras på måndag och denna ska jag plantera i brunnen – kommer bli så fint tror jag!

Jag har mamma på besök och vi har sått allt i landet: dill, persilja, gräslök, rödbetor, morötter, spenat, rädisor, sallad, ruccola, ärtor och lite potatis…

I dag njöt vi på verandan i solskenet med en god köttfärsgryta som jag hade gjort. Serverade grytan med rucola, färska tomater, parmesan och en klick örtröra. Sedan var vi lite busiga och öppnade en flaska rödvin mitt på dagen och det var så gott. Lite ost till efterrätt också – En jätteskön dag.